Activități de Halloween la Cryptex Escape Room

Art and Hobby Studio și Cryptex Escape Room fac echipă în organizarea celor mai interesante activități ce te vor pregăti pentru noaptea de Halloween.

Te așteptăm la trei ateliere creative tematice, cu șase camere de escape room frumos decorate, bomboane și plăcinte.
Atelierele tematice pentru Halloween se pot ține atât la sediul dumneavoastră, cât și la sediul nostru din Str. Occidentului nr.33, sector 1.
Art and Hobby Studio vă pune la dispoziție trei ateliere tematice, unde vă puteți distra modelând sau sculptând dovleci și creând felinare din borcane sub îndrumarea și cu ajutorul artiștilor noștri plastici pentru cea mai înspăimâtătoare noapte a anului.

 • Atelier de sculptat Dovleci

  Ai vrut să faci și tu dovleci pentru Halloween ca în filme, dar nu ai știut cum să începi sau cum să-i faci? Nicio problemă! Noi îți punem la dispoziție un atelier în care o să-ți arătăm meșteșugul sculpturii dovleacului.
  atelier-de-sculptat-dovleci

  Părinții și copiii vor face echipă pentru a sculpta și crea cei mai înspăimântători dovleci sub îndrumarea și cu ajutorul artistului nostru plastic. Noi îți punem la dispoziție toate materialele necesare pentru a-ți crea cel mai original și frumos dovleac cu care să îți decorezi balconul, grădina sau casa în noaptea de Halloween.

 • Felinare din borcane

  Dorești sa îți luminezi casa în noaptea de Halloween cu felinare vesele sau înspăimântătoare?
  Noi îți oferim un atelier ce îți va veni în ajutor.
  Toate materialele sunt puse la dispoziție de către noi, voi veniți doar cu voie bună și împreună vom transforma niște simple borcane în niște felinare de impresionat oaspeții
  atelier-de-pictat-felinare
  Echipele formate dintr-un părinte și un copil vor realiza felinare colorate și creative din borcane. Vom folosi culori acrilice, sfoară, sclipici și alte accesorii, iar la final le vom testa “funcționalitatea” cu ajutorul lumănărilor parfumate.

 • Dovleci modelați

  Monstruleți, dovleci, îngeri, zâne îi poți modela și picta pentru a aduce creativitate, originalitate și veselie cu ocazia Halloween-ului. Noi îți oferim toate materialele necesare, iar artiștii plastici îți stau la dispoziție cu îndrumări, idei și mici trucuri în realizarea unor lucrări pline de originalitate.
  atelier-de-modelaj
  Echipele formate dintr-un părinte și un copil vor realiza dovleci, monstruleți din pastă modelatoare cât mai veseli (sau infricoșători). Ne vom folosi de pastă modelatoare non-toxică, non-iritantă, distractiv de modelat și ușor de curățat la final.

 • Escape Room

  În ultimul weekend al lunii octombrie, Cryptex Escape Room te așteaptă cu 6 camere pline de mister, lilieci, stafii, plăcinte cu dovleac, dulciuri și multe alte surprize toată noaptea până de dimineață.

  Dacă veniți costumați beneficiați de o reducere de 25% la Escape Room.

Pentru rezervări sau mai multe detalii ne găsiți la info@cryptex.ro sau 0787.889.665.

Posted in Promotii, Teambuilding and tagged , , , .