Promotie Escape Room august

Pe toata durata lunii august avem promotie de promotie pentru mici si mari:

• 2 camere jucate: 65lei/persoana
• 3 camere jucate: 85lei/persoana

Pentru elevi/studenti:
• 1 camera jucata: 25lei/persoana
• 2 camere jucate: 45lei/persoana

Camerele se pot juca si in zile diferite daca s-a achitat integral la prima vizita.

Va asteptam la Cryptex Escape room sa incepeti aventura.

Teambuilding intr-un Escape Room

teambuilding

Escape roomurile sunt printre jocurile de top folosite de companii in team building pentru a imbina o echipa. Angajatii isi dezvolta cu usurinta abilitati de lucru in echipa dupa ce au fost pusi intr-o situatie gen escape room. Aceste camere oblige angajatii sa coopereze deoarece fiecare persoana este nevoita sa contribuie inspre succesul echipei intr-un timp limita. Este un loc potrivit unde colegii de munca se pot duce sa interactioneze unu cu altul si sa se cunoasca mai bine in situatii de stres.

Teambuilding intr-un Escape Room dezvolta respect pentru contributii

Fiecare coechipier va fi nevoit sa isi foloseasca gandirea analitica in rezolvarea problemei. Asta face ca fiecare membru al companiei care este implicat in joc sa dezvolte respect fata de contributia altora. Este un mare aspect ce trebuie dezvoltat de catre angajati in orice companie pentru a putea lucre in echipa

Teambuilding intr-un Escape Room construiesc prietenii sub presiunea timpului.

Presiunea create pentru echipe sa evadeze din camera face participantii sa dezvolte o legatura necesara intre ei. Chiar daca sunt angajati ce au o relatie proasta intre ei la locul de munca, presiunea evadarii intr-un timp limita si faptul ca sunt incuiati impreuna intr-o camera ii va obliga sa lucreze impreuna astfel incat sa iasa din camera.

Un Escape Room incurajeaza angajatii sa se asculte intre ei.

Pentru ca jucatorii unui Escape Room sa fie victoriosi, trebuie sa comunice unu cu celalalt si sa-si asculte punctul de vedere al fiecaruia. Aceasta este un mare aspect pe care va ajuta angajatii sa reuseasca in cea ce si-au propus sa faca. Sunt unii angajati ce nu vor sa asculte; isi vor dezvolta cu usurinta abilitatile necesera dupa ce vor participa la teambuildinguri intr-un Escape Room.

Echipa va realiza aportul membrilor

Fiecare membru va contribui catre succesul evadarii. Va fi un moment jovial pentru membrii echipei ce nu recunosc contributia altora catre succesul provocarii si astfel pot sa is idea seama cum contributia fiecarui membru este necesara pentru echipa ca sa reuseasca.