DSC_0051

7 motive să organizezi o petrecere aniversară într-un Escape Room

O petrecere aniversară pentru copii într-un escape room este la mare cautare de către cei mici și părinții lor. Iata principalele motive pentru care ar trebui să consideri organizarea unei petreceri aniversare într-un escape room:

 

 1.   JOCUL!!

  Ce le place cel mai mult copiilor? Să se joace! La Cryptex Escape Room îi ținem în priza jocului o oră/o oră și jumătate pentru o evadare dintr-o cameră, trei ore pentru o evadare dublă( switchroom), 3-4 ore pentru o evadare din toata casa.
  Jocul gen escape room este practic un joc pe calculator în viața reală. Un joc în care socializarea, comunicarea și logica sunt îmbunătățite pe parcursul participării. Prin simplul fapt că ei sunt împreuna într-un joc din care trebuie să evadeze/să câștige contribuie foarte mult la crearea și consolidarea de prietenii și mai ales la acceptarea, înțelegerea și lucrul într-un grup.
  Vă propunem urmatoarele variante de joc:

  • Escape Room – durata o oră/o oră și jumătate - copiii intră într-o cameră și pornind de la un prim indiciu ce te duce înspre al doilea indiciu ș.a.m.d. ajungând să evadeze/câștige jocul în culmea fericirii. Apoi stau la o felie de tort povestind despre experiența lor .
  • SwitchRoom – durata 3 ore – copii sunt împărțiți în doua echipe și fiecare echipă intră în câte o cameră, după ce evadează( deobicei evadează ambele echipe în același timp ;) ) servesc masa (putem oferi catering de la Premier Catering Events) și nedezvăluind indicii echipei adverse își recapătă forțele își schimbă camerele între ei și determinați, de data aceasta vor ști mult mai bine să lucreze în echipă și deja au început să se accepte, cunoască unul pe celălalt și evadarea din a doua cameră va fi cu mult mai cursivă și mai satisfăcătoare.
   Victorioși aproape în același timp își vor împărtășii experiența la o felie de tort, un pahar de șampanie pentru copii  :) .
  • Escape From The Mansion – durata 3 – 4 ore – o variantă recomandată pentru grupuri foarte mari de pană la 40 de copii.
   În această variantă aveți toată casa la dispoziție ( 6 camere escape room, un lobby și  o sală de protocol).
   La începutul jocului îi vom împărți pe cei mici în echipe pentru o evadare din camere, după ce au evadat și au văzut cum decurge un joc escape room, vor lua o pauză, servi masa, discuta despre camerele lor, echipele își vor prezenta fiecare camerele în care au fost; apoi îi împărțim în două echipe Spioni și Prieteni unde fiecare echipă având traseul propriu liniar(special aranjat pentru vârsta participanților) vor aplica ce au învațat în camere pentru a se întrece cu cealaltă echipă în evadarea din casă.

 

 1. Atmosferă de distracție

  Pentru petrecerea aniversară putem să decorăm Cryptex Escape Room cu baloane umplute cu helium ( copiii și părinții iubesc baloanele cu heliu :) ) sau simple. Muzică, bar cu răcoritoare, cafea sau bere pentru părinți, combinația perfectă pentru copii să își consume energia distrânduse.

 2. Dezvoltare personală

  Pe tot parcursul petrecerii aniversare, jocului, game masterul nostru va interacționa cu copiii, îndrumându-i înspre folosirea gândirii analitice pentru rezolvarea jocului și explicarea importanței lucrului în echipă.

 3. Profesionalism

  Pe tot parcursul jocului și a evenimentului, copii vor fi supravegheați video astfel încât tot jocul să decurgă fără probleme pentru cei mici.

 4. Amintiri plăcute

  Pe tot parcursul evenimentului se vor face fotografii, ca să aveți amintiri nemuritoare de la petrecerea aniversară.

 5. Loc pentru părinți

  Avem un lobby unde părinții pot urmări pe un ecran evoluția copiilor în camere sau o cameră de protocol unde pot sta la discuții, sticlă de vin unde nu pot fi deranjați de zarva celor mici.

 

 1. Experiență

  Avem experiență în petreceri aniversare pentru copii, am ajuns să știm cam ce vor copiii și părinții :). De aceea colaborăm cu o firmă de catering care oferă meniuri speciale pentru cei mici, dar are grijă și de părinți. Suntem pregătiți cu toate cele și flexibili la orice propuneri din partea dumneavoastră.

 

Pentru mai multe detalii și informații nu ezitați să ne contactați aici pe chat, la email info@cryptex.ro sau prin telefon 0787 889 665

activitatihalloween2

Activități de Halloween la Cryptex Escape Room

Art and Hobby Studio și Cryptex Escape Room fac echipă în organizarea celor mai interesante activități ce te vor pregăti pentru noaptea de Halloween.

Te așteptăm la trei ateliere creative tematice, cu șase camere de escape room frumos decorate, bomboane și plăcinte.
Atelierele tematice pentru Halloween se pot ține atât la sediul dumneavoastră, cât și la sediul nostru din Str. Occidentului nr.33, sector 1.
Art and Hobby Studio vă pune la dispoziție trei ateliere tematice, unde vă puteți distra modelând sau sculptând dovleci și creând felinare din borcane sub îndrumarea și cu ajutorul artiștilor noștri plastici pentru cea mai înspăimâtătoare noapte a anului.

 • Atelier de sculptat Dovleci

  Ai vrut să faci și tu dovleci pentru Halloween ca în filme, dar nu ai știut cum să începi sau cum să-i faci? Nicio problemă! Noi îți punem la dispoziție un atelier în care o să-ți arătăm meșteșugul sculpturii dovleacului.
  atelier-de-sculptat-dovleci

  Părinții și copiii vor face echipă pentru a sculpta și crea cei mai înspăimântători dovleci sub îndrumarea și cu ajutorul artistului nostru plastic. Noi îți punem la dispoziție toate materialele necesare pentru a-ți crea cel mai original și frumos dovleac cu care să îți decorezi balconul, grădina sau casa în noaptea de Halloween.

 • Felinare din borcane

  Dorești sa îți luminezi casa în noaptea de Halloween cu felinare vesele sau înspăimântătoare?
  Noi îți oferim un atelier ce îți va veni în ajutor.
  Toate materialele sunt puse la dispoziție de către noi, voi veniți doar cu voie bună și împreună vom transforma niște simple borcane în niște felinare de impresionat oaspeții
  atelier-de-pictat-felinare
  Echipele formate dintr-un părinte și un copil vor realiza felinare colorate și creative din borcane. Vom folosi culori acrilice, sfoară, sclipici și alte accesorii, iar la final le vom testa “funcționalitatea” cu ajutorul lumănărilor parfumate.

 • Dovleci modelați

  Monstruleți, dovleci, îngeri, zâne îi poți modela și picta pentru a aduce creativitate, originalitate și veselie cu ocazia Halloween-ului. Noi îți oferim toate materialele necesare, iar artiștii plastici îți stau la dispoziție cu îndrumări, idei și mici trucuri în realizarea unor lucrări pline de originalitate.
  atelier-de-modelaj
  Echipele formate dintr-un părinte și un copil vor realiza dovleci, monstruleți din pastă modelatoare cât mai veseli (sau infricoșători). Ne vom folosi de pastă modelatoare non-toxică, non-iritantă, distractiv de modelat și ușor de curățat la final.

 • Escape Room

  În ultimul weekend al lunii octombrie, Cryptex Escape Room te așteaptă cu 6 camere pline de mister, lilieci, stafii, plăcinte cu dovleac, dulciuri și multe alte surprize toată noaptea până de dimineață.

  Dacă veniți costumați beneficiați de o reducere de 25% la Escape Room.

Pentru rezervări sau mai multe detalii ne găsiți la info@cryptex.ro sau 0787.889.665.

Petreceri aniversare la Cryptex Excape room

Petreceri aniversare cu mister, creativitate si competitie!

petreceri aniversare
Cryptex Escape Room si Art & Hobby Studio iti propun cateva activitati ce se preteaza perfect unei petreceri aniversare:

1. Escape Room – 45 lei/participant

Cryptex Escape Room te asteapta cu 6 camere, 4 scenarii, 2 dueluri si un Escape From Mansion. Reteta succesului: colaborare intre mebrii echipei, perspicacitate, gandire anlitica si multa distractie.

2. Atelier de graffiti – 50 lei/participant

Vom folosi tehnica graffiti pentru a realiza tablouri spectaculoase cu tema: GALAXIA. Cu ajutorul spray­urilor speciale si a indrumarilor pretioase ale artistului plastic vom da forma plantelor, stelelor, luminilor si umbrelor.

3. Atelier de pictat tricouri – 50 lei participant

Indrumati de artistul nostru plastic, fiecare participant va realiza un tricou pictat in culori speciale rezistente la spalare. Modelul va fi ales de cel ce il realizeaza astfel incat sa se potriveasca perfect personalitatii sale.

4. Board games – 20 lei/participant


Impreuna cu prietenii nostri de la Creative Board Gaming participantii vor avea parte de o seara cu jocuri pentru toate gusturile: strategie, constructie sau party. O astfel de activitate face mai usoara comunicarea intre persoane ce nu se cunosc. Putem organiza si campionate cu premii surpriza!

Avem o sala de protocol si o terasa (daca vremea tine cu noi) unde copiii pot servi gustari si tort.

Pentru oferte personalizate ne poti scrie la info@cryptex.ro sau sa ne suni la 0787.889.665.

Promotie Escape Room august

Pe toata durata lunii august avem promotie de promotie pentru mici si mari:

• 2 camere jucate: 65lei/persoana
• 3 camere jucate: 85lei/persoana

Pentru elevi/studenti:
• 1 camera jucata: 25lei/persoana
• 2 camere jucate: 45lei/persoana

Camerele se pot juca si in zile diferite daca s-a achitat integral la prima vizita.

Va asteptam la Cryptex Escape room sa incepeti aventura.

Teambuilding intr-un Escape Room

teambuilding

Escape roomurile sunt printre jocurile de top folosite de companii in team building pentru a imbina o echipa. Angajatii isi dezvolta cu usurinta abilitati de lucru in echipa dupa ce au fost pusi intr-o situatie gen escape room. Aceste camere oblige angajatii sa coopereze deoarece fiecare persoana este nevoita sa contribuie inspre succesul echipei intr-un timp limita. Este un loc potrivit unde colegii de munca se pot duce sa interactioneze unu cu altul si sa se cunoasca mai bine in situatii de stres.

Teambuilding intr-un Escape Room dezvolta respect pentru contributii

Fiecare coechipier va fi nevoit sa isi foloseasca gandirea analitica in rezolvarea problemei. Asta face ca fiecare membru al companiei care este implicat in joc sa dezvolte respect fata de contributia altora. Este un mare aspect ce trebuie dezvoltat de catre angajati in orice companie pentru a putea lucre in echipa

Teambuilding intr-un Escape Room construiesc prietenii sub presiunea timpului.

Presiunea create pentru echipe sa evadeze din camera face participantii sa dezvolte o legatura necesara intre ei. Chiar daca sunt angajati ce au o relatie proasta intre ei la locul de munca, presiunea evadarii intr-un timp limita si faptul ca sunt incuiati impreuna intr-o camera ii va obliga sa lucreze impreuna astfel incat sa iasa din camera.

Un Escape Room incurajeaza angajatii sa se asculte intre ei.

Pentru ca jucatorii unui Escape Room sa fie victoriosi, trebuie sa comunice unu cu celalalt si sa-si asculte punctul de vedere al fiecaruia. Aceasta este un mare aspect pe care va ajuta angajatii sa reuseasca in cea ce si-au propus sa faca. Sunt unii angajati ce nu vor sa asculte; isi vor dezvolta cu usurinta abilitatile necesera dupa ce vor participa la teambuildinguri intr-un Escape Room.

Echipa va realiza aportul membrilor

Fiecare membru va contribui catre succesul evadarii. Va fi un moment jovial pentru membrii echipei ce nu recunosc contributia altora catre succesul provocarii si astfel pot sa is idea seama cum contributia fiecarui membru este necesara pentru echipa ca sa reuseasca.