Escape the mansion

Urmeaza pasii cercetarii desfasurate de cei doi prieteni, J. Lockwood si R. Cypher, si intra in aventura vietii alaturi de colegii/prietenii tai.
Varianta “Escape the mansion” iti ofera posibilitatea unei experiente unice. Pe langa evadarea din cele patru camere, aveti drept obiectiv evadarea din intreaga casa.

Descrierea jocului:
Putem gazdui un numar de pana la 35 de persoane simultan, ce vor primi roluri/obiective personalizate, acestea avand drept scop final deslusirea puzzle-urilor in colaborare, dezvoltand astfel spiritul de echipa al grupului.
Pe langa evadarea din camerele tematice, Escape The Mansion duce jocul la nivelul urmator. Fiecare participant are o misiune secreta pe langa cea de grup: avem spioni si tradatori, avem obstacole si lideri. Aceasta provocare poate sublinia aspecte importante in evaluarea fiecarui participant, incurajand gandirea creativa.
Logica, intuitia si atentia la detalii ajuta la rezolvarea rapida a misterelor.
Luarea rapida a deciziilor, mintea ascutita si judecata la rece joaca un rol vital in buna colaborare a membrilor grupului si in desfasurarea jocului.
Sunteti curiosi sa va testati gandirea, memoria si intuitia? Spuneti DA noii provocarii Cryptex in varianta Escape The Mansion.

Tarife:

10-20 persoane

100lei/persoana

21-35 persoane

80lei/persoana

Rezervari:

Rezervarile se fac doar telefonic 0787.889.665