Evenimente Private, Petreceri Aniversare

Cele mai misto petreceri aniversare au loc la Cryptex Escape Room. Indiferent de varsta, toti participantii se vor bucura de joc si atmosfera.

 

Variante structura petrecere:

 

Escape Room Simplu (45 lei/pers)

Escape-ul nostru este impartit in 4 camere individuale, dintre care 2 au si dublura. Participantii pot fi impartiti in grupuri de maxim 6 persoane si fiecare va rezolva misterul camerei in care au fost repartizati. In cazul acesta durata jocului va fi de 1h30min.

 

Swich Room (70 lei/pers)

Grupul va fi impartit in echipe de cate maxim 6 persoane. Fiecare echipa va rezolva cate 2 camere diferite. Durata joc: 2-3 ore.

 

Escape The Mansion (100 lei/pers)

Jocul Escape The Mansion dureaza 3-4 ore. Toata casa va fi pusa la dispozitie grupului timp de 4 ore (cu instructiuni si pauza intre etapele rezolvarii misterului incluse). Scopul final al acestui tip de joc este gasirea celor doua chei de la intrarile principale in cladire.

 

Escape simplu + atelier creativ (100 lei/pers)

In aceasta varianta participantii au ocazia sa participe atat la un joc de escape room cat si la un atelier creativ pentru copii sau adulti in functie de situatie.

Durata petrecerii va fi de 4 ore

 

Switch room + atelier creativ (120 lei/pers)

Participantii vor lua parte la doua reprize de joc si atelier creativ. Durata: 5 ore.

 

Preturile includ:
✔️jocul, respectiv atelier creativ
✔️sala protocol
✔️receptie
✔️terasa (in sezonul cald)
✔️open bar cu bauturi non alcoolice (apa plata/carbogazoasa, sucuri), ceai si cafea
✔️fotografii
✔️inregistrarile jocurilor din camere
✔️consumabile (pahare, farfurii, linguri, furculite, servetele etc)

 

Alte informatii:

- in cazul petrecerilor de copii varsta minima de participare la escape room este de 8 ani, iar la ateliere de 4 ani. In cazul copiilor care participa doar la atelier (ex: fratiori mai mici) se calculeaza alt pret.

- intre activitati participantii iau pauze in care pot manca, servi tort, odihni, povesti etc

- participantii vor fi supravegheati tot timpul pe camerele de filmat deci nu e nevoie sa intre un adult (in cazul petrecerilor de copii) cu ei in camere. Scenariile vor fi modificate in functie de varsta.

- cei ce nu participa la joc ii pot urmari pe ecranul din receptie pe jucatori in camere in timp real

- se poate servi masa la noi (in una din camerele de protocol sau terasa). Mancarea se comanda separat si nu intra in pret. Avem o colaboare cu o firma de catering sau puteti opta pentru o alta varianta.

- pentru a avea exclusivitate in sala de protocol si terasa petrecerea trebuie sa aiba minim 10 participanti.

- taxa se achita doar pentru cei ce iau parte efectiv la activitati. Open barul este pus la dispozitie pentru toti invitatii (ex: la petrecerile de copii se achita doar pentru cei mici dar bauturile sunt oferite si parintilor)

 

Rezervarile se fac prin mail la info@cryptex.ro sau telefonic la 0787. 889. 665