Anonymous 1

Anonymous 2

Usa se inchide rece in spatele tau. Pe fundal auzi incuietoarea trosnind nervos. Vei reusi sa evadezi? Singurul tau atu este echipa. Oare te poti baza pe ea? Vino impreuna cu prietenii tai si testati-va limitele la singurul escape game din Romania cu doua camera identice! Impartiti-va in doua echipe iar noi va provocam sa evadati din cele 2 camere Anonymus. Care echipa va reusi sa evadeze?

Povestea e plina de mister. R. Cypher este membru al gruparii Anonymus, organizatia secreta care lupta pentru protejarea libertatii cetatenilor. Fiindca Cypher este monitorizat de politie, trebuie sa il ajuti sa recupereze o secventa de cod, cea care va lipseste tie si prietenilor tai pentru a evada din misterioasa camera. Mintea, ingeniozitatea si reactiile in situatii critice sunt singurele elemente salvatoare de care va puteti ajuta. 60 de minute va sunt de ajuns?

Casa Conspirativa

Catacombele Templierilor

Respiratia ti se taie, iar aerul in camera parca devine mai rece. Esti inchis in locul unde J. Lockwood, profesor in arta numerelor si a simbolurilor, a disparut in mod surprinzator. In Casa Conspirativa trebuie sa gasesti toate indiciile care te duc la elucidarea povestii misterioase din spatele disparitiei pline de enigme. Fii un adevarat detectiv si folosesteti toate simturile, spre un singur scop: evadarea din Casa Conspirativa!

Invaluite intr-o aura de mister, catacombele ascund secrete la tot pasul si dezlegarea lor scoate la iveala numeroase indicii. Gaseste comoara si evadeaza in 60 de minute! Cavalerii templieri au reusit sa o ascunda in locul in care ultimul mare maestru a depus juramantul. Descopera comoara ingropata de secole in adancul catacombelor cu ajutorul indiciilor lasate de acestia inaintea capturarii lor.

Arhivele Vaticanului 1

Arhivele Vaticanului 2

Arhivele Vaticanului uimesc prin rafinamentul vechiului imbinat cu stilizarea noului. Aici timpul nu a stat in loc si tehnologia ascunde secrete facute de altii uitate. Dezleaga misterul cel mai bine pastrat din Vatican! Aventura voastra abia acum incepe… Locatia descoperita de J. Lockwood, arhivele secrete ale Vaticanului… Codul descoperit de R. Cypher, cheia de acces… Paseste in locul unde vechiul se imbina cu noul si enigmele par de neelucidat.

Un secret nu este mare numai prin el insusi, ci si prin faptul ca trezeste si cheama amintiri ale altor secrete mai vechi. Cei doi prieteni ajung intr-o lume plina de bariere, atat tehnologice, cat si culturale, incercand sa elucideze secrete bine pastrate. Ajutati-i pe acestia folosindu-va de toate abilitatile voastre. Orice miscare va este atent monitorizata, iar orice greseala are consecintele. Senzori si lasere va vor ingreuna pasii catre evadare.