7 motive să organizezi o petrecere aniversară într-un Escape Room

O petrecere aniversară pentru copii într-un escape room este la mare cautare de către cei mici și părinții lor. Iata principalele motive pentru care ar trebui să consideri organizarea unei petreceri aniversare într-un escape room:

 

 1.   JOCUL!!

  Ce le place cel mai mult copiilor? Să se joace! La Cryptex Escape Room îi ținem în priza jocului o oră/o oră și jumătate pentru o evadare dintr-o cameră, trei ore pentru o evadare dublă( switchroom), 3-4 ore pentru o evadare din toata casa.
  Jocul gen escape room este practic un joc pe calculator în viața reală. Un joc în care socializarea, comunicarea și logica sunt îmbunătățite pe parcursul participării. Prin simplul fapt că ei sunt împreuna într-un joc din care trebuie să evadeze/să câștige contribuie foarte mult la crearea și consolidarea de prietenii și mai ales la acceptarea, înțelegerea și lucrul într-un grup.
  Vă propunem urmatoarele variante de joc:

  • Escape Room – durata o oră/o oră și jumătate - copiii intră într-o cameră și pornind de la un prim indiciu ce te duce înspre al doilea indiciu ș.a.m.d. ajungând să evadeze/câștige jocul în culmea fericirii. Apoi stau la o felie de tort povestind despre experiența lor .
  • SwitchRoom – durata 3 ore – copii sunt împărțiți în doua echipe și fiecare echipă intră în câte o cameră, după ce evadează( deobicei evadează ambele echipe în același timp 😉 ) servesc masa (putem oferi catering de la Premier Catering Events) și nedezvăluind indicii echipei adverse își recapătă forțele își schimbă camerele între ei și determinați, de data aceasta vor ști mult mai bine să lucreze în echipă și deja au început să se accepte, cunoască unul pe celălalt și evadarea din a doua cameră va fi cu mult mai cursivă și mai satisfăcătoare.
   Victorioși aproape în același timp își vor împărtășii experiența la o felie de tort, un pahar de șampanie pentru copii  🙂 .
  • Escape From The Mansion – durata 3 – 4 ore – o variantă recomandată pentru grupuri foarte mari de pană la 40 de copii.
   În această variantă aveți toată casa la dispoziție ( 6 camere escape room, un lobby și  o sală de protocol).
   La începutul jocului îi vom împărți pe cei mici în echipe pentru o evadare din camere, după ce au evadat și au văzut cum decurge un joc escape room, vor lua o pauză, servi masa, discuta despre camerele lor, echipele își vor prezenta fiecare camerele în care au fost; apoi îi împărțim în două echipe Spioni și Prieteni unde fiecare echipă având traseul propriu liniar(special aranjat pentru vârsta participanților) vor aplica ce au învațat în camere pentru a se întrece cu cealaltă echipă în evadarea din casă.

 

 1. Atmosferă de distracție

  Pentru petrecerea aniversară putem să decorăm Cryptex Escape Room cu baloane umplute cu helium ( copiii și părinții iubesc baloanele cu heliu 🙂 ) sau simple. Muzică, bar cu răcoritoare, cafea sau bere pentru părinți, combinația perfectă pentru copii să își consume energia distrânduse.

 2. Dezvoltare personală

  Pe tot parcursul petrecerii aniversare, jocului, game masterul nostru va interacționa cu copiii, îndrumându-i înspre folosirea gândirii analitice pentru rezolvarea jocului și explicarea importanței lucrului în echipă.

 3. Profesionalism

  Pe tot parcursul jocului și a evenimentului, copii vor fi supravegheați video astfel încât tot jocul să decurgă fără probleme pentru cei mici.

 4. Amintiri plăcute

  Pe tot parcursul evenimentului se vor face fotografii, ca să aveți amintiri nemuritoare de la petrecerea aniversară.

 5. Loc pentru părinți

  Avem un lobby unde părinții pot urmări pe un ecran evoluția copiilor în camere sau o cameră de protocol unde pot sta la discuții, sticlă de vin unde nu pot fi deranjați de zarva celor mici.

 

 1. Experiență

  Avem experiență în petreceri aniversare pentru copii, am ajuns să știm cam ce vor copiii și părinții :). De aceea colaborăm cu o firmă de catering care oferă meniuri speciale pentru cei mici, dar are grijă și de părinți. Suntem pregătiți cu toate cele și flexibili la orice propuneri din partea dumneavoastră.

 

Pentru mai multe detalii și informații nu ezitați să ne contactați aici pe chat, la email info@cryptex.ro sau prin telefon 0787 889 665

Posted in Promotii and tagged , , , .