petreceri creative pentru copii

Petreceri Creative Pentru Copii

PETRECERI CREATIVE PENTRU COPII

petreceri creative pentru copiiCryptex-Escape Room si Art & Hobby Studio fac echipa in organizarea celor mai creative petreceri pentru copii!
Program petrecere:
– primire invitati
– joc de escape room
– pauza de masa
– atelier creativ
– tort si impresii 🙂
Durata: 4 ore

Escape Room:

Cryptex-Escape Room este impartit in 4 camere individuale (Anonymous, Casa Conspirativa, Catacombele Templierilor si Arhivele Vaticanului), dintre care 2 au si dublura. Participantii pot fi impartiti in grupuri de maxim 6 persoane si fiecare va rezolva misterul camerei in care au fost repartizati.

Ateliere creative:

Art & Hobby Studio a pregatit o serie de ateliere creative din care se poate alege epntru petrecerile tematice:
1. Pictura pe tricouri
– fiecare copil va purta ca amintire de la petrecere un tricou pictat chiar de el. Vom folosi culori speciale rezistente la spalare pentru o viata cat mai indelungata a modelului. Copiilor li se vor pune la dispozitie imagini cu prsonaje din desene animate, flori, animalute etc dar vor fi incurajati si sa-si foloseasca imaginatia pentru un desen cat mai original.

2. Atelier de pictat canute

– bautul laptelui sau al ceaiului de dimineata va fi mult mai distractiv daca este facut dintr-o canuta personalizata. Fiecare copil prezent la petrecere va picta cate doua canute. Vom folosi culori pentru ceramica ce se usuca la aer si sunt rezistente la spalare.

 

3. Masti de carnaval

– copiii sunt mari fani a personajelor fantastice. In cadrul acestui atelier ei vor putea sa-si realizeze propria masca folosind tehnici precum pictura, desen, decoupage, colaj si multa imaginatie. Cei mici vor avea astfel parte de cateva ore pline de distractie, magie si culoare.

 

4. Personaje 3D

– cei mici vor invata sa realizeze personajele preferate din pasta ceramica pe care mai apoi le vor picta in culori acrilice. Acest atelier le pune in valoare imaginatia si indemanara. Descopera mici secrete despre tehnica modelajului si fiecare invitat ramane cu o jucarie realizata chiar de el.

 

5. Atelier de bijuterii handmade

– copiii prezenti la petrecere vor invata sa realizeze accesorii handmade folosind margele, sarma, pasta modelatoare etc. Astfel vor avea cercelusi, bratari sau pandanive originale, se vor distra si isi vor exersa indemanarea.

Pret: 100 lei/participant.

Pretul include:
 jocul de escape room
 atelier creativ cu artist plastic si toate materialele necesare
 open bar cu bauturi non alcoolice (apa plata/minerala. sucuri naturale/carbogazoase, ceai)
 sala de protocol pentru gustari si tort
 receptie pentru parinti
 terasa cand vremea ne permite 🙂
 fotografii

Pentru oferte personalizate ne puteti scrie la info@cryptex.ro

Posted in Promotii and tagged , , .